The Knights of the Five

Knights of the Five

Знак: Петолъчка, уникална за всеки рицар

Кредо: “С Петте – слава!”

Разпространение: Рицарите на Петте са основани в Империята на Петте. Въпреки това, те са силни навсякъде и имат влияние из цял Асфос.

Структура: Рицарите на Петте са богоизбраните шампиони на Асфос. Всеки от Петте има двама избрани шампиони, с изключение на Ано, който обикновено има три. Всеки от Петте има седалище в Империята, където шампионите му живеят и където се събират последователите му. За разлика от Сектите на Петте, Рицарите са едноцелни и организирани. Смята се, че най-голямата сила на ордена се разкрива само когато Рицарите работят заедно, както Петте.

Информация: Позицията на всеки Рицар е отворена за предизвикателства – всеки който иска да вземе титлата за себе си трябва да победи сегашния Рицар в избран от Рицаря двубой – и иначе да се докаже на останалите Рицари. Поради тази причина Рицарите са едни от най-силните герои на цял Асфос и се смята, че Петте им придават частица от божествената си искра. Би бил нужен изключителен герой, за да победи един от тях – и немислимо голяма сила, за да победи всички тях, взети заедно.

[DC info roster chart]

The Knights of the Five

Summit's Fate yasvisu yasvisu