Ножа Кай

Description:

Този мистериозен индивид има атлетично телосложение. Ходи в черна роба, без видими оръжия, с проста черна маска, покриваща лицето му изцяло. Цепките за очите са напълно черни. На челото му има червено петно, като отпечатък на пръст.

Bio:

Ножа Кай не е всепознат. Той е международно издирван мистериозен манипулатор, често свързван с много съмнителни събития. Неговият произход – или пол, като стане дума – е неизвестен, но се смята, че преди е бил баз нинджа от Пясъчната нация. Учудващо е, че е Кай е оцелял, при този случай. Пясъчните нинджи са известни като небезуспешни пазители на тайните на Пясъците. Неминуемото червено петно на челото му е очевадно престъпване на нинджа стелт техниките. Може би петното представлява символ на бунтовническия дух на Кай, или знак на някоя тайна организация, на която той е член. Въпреки протестите на Пясъчната нация, никой от големите ордени не е предприемал действия против него. Поради това се спекулира, че Кай поддържа приятелски отношения с много от гилдиите, но самите гилдии отричат да дават каквато и да е информация за Кай. Някои имена, с които Кай е бил свързван / се е подвизавал:
Лисица Пясък, Червеното Петно, Тихия Пътник, Спотай от Пясъчните нинджи, Генерал Зепфиз, Архижрец Аниев от Пясъците, Капитан Делоси от Медната стража, както и други временни псевдоними.

Ножа Кай

Summit's Fate yasvisu yasvisu